Need help? Check out our Support site, then


Images in post are not showing up

  1. maureendupreezphotography
    Member

    Hi there,

    I've been having a bit of trouble with my blog. I have inserted a number of photographs into my posts, but either none of the photographs show up or just one does.

    If you were to look at my blog you would think I haven't added any images, but I have. When I go to edit them they show up in the admin panel.

    Does anyone know how to resolve this?

    Many thanks

    The blog I need help with is maureendupreezphotography.wordpress.com.

  2. I see huge images all over your blog's front page. Maybe you have a browser issue. If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    If you are, please do these:
    (1) Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    (2) Make sure that you have third-party cookies enabled http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    (3) Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    (4) Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic