Need help? Check out our Support site, then


Images not showing AT ALL!

  1. I recently set up a blog on a seperate domain using the wordpress download... http://www.backtothefeature.co.uk

    However, when I want to upload images, I do this using the uploader, but they do not show up at all, even in the draft! When I preview the post, the images are still not there. If I go into my Host control panel I can view the images there, so I know that the uploader is putting them on correctly, but they are not being displayed.

    I have tried disabling all plugins to see if it was a clash, this has not worked. The only reason I have images on my site are basic copy/paste from my old wordpress blog and URL links. Since I set this site up, the uploader has never worked.

    Any ideas would be appreciated!

  2. You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the WordPress.org forums.

    If you don't understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. Good day to you,
    I’m sorry to report that you have accidentally posted to the wrong support forum. We cannot help you here at WordPress.com with that site as it’s not being hosted by WordPress.com and we run on different software. This is the correct forum for your software http://wordpress.ORG/support/
    WordPress.com vs WordPress.org: The Differences
    http://support.wordpress.com/com-vs-org/
    Best wishes with your site.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic