Need help? Check out our Support site, then


Incorrect site name in "My blog control panel"

  1. My wp site displays the title the wordpress My Blog dashboard.
    http://en.wordpress.com/my-blogs/

    The site itself displays the correct information. It is only showing up wrong in the My Blogs dashboard at the address above. See screenshot.

    How do I change/edit this so it displays correctly?
    Thanks,

    James Wicks
    http://www.jimwicks.com

    The blog I need help with is jimwicks.com.

  2. The data in My Blogs is cached and takes time to update. If it has not yet updated then type modlook into the sidebar tags of this thread for Staff help.

  3. Hi,
    Thanks for your reply.

    To help clarify, this is where the mismatch is:
    http://www.jimwicks.com/wp-content/uploads/2013/11/incorrect-site-name.jpeg

    I will try your suggestion, although it has been 3-4 years since the site was changed and I'm pretty sure the cache would not be an issue. But I will try your suggestion.

    I only discovered the mismatch when I logged into this site for the first time in ages.

    Thanks again.
    Best, J

  4. I'll tag this thread for Staff. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

  5. Done.
    Thanks very much.

    Best, J

  6. You're welcome. Cheers. :)

  7. My first suggestion would be to try disconnecting and reconnecting jetpack. That might fix things.

    If it does not, let me know and we can try and chase down where the error is.

  8. Thanks rootjosh, but I do not have jetpack installed.

    Best, J

  9. Hmm, was it at one point connected to jetpack? I am seeing that is is/was. This isn't a big deal and happens sometimes. But I want to make sure I know what is going on before I change anything.

  10. Hi rootjosh,

    To the best of my recollection jetpack was never installed.
    In fact, after your first reply when you mentioned the plugin I had to google it because I had never heard of it before.

    I have built my own sites, and cannot recall ever using it.
    I'm sorry that I can't be more definite than that.

    As I said in my first post, my website is running fine and have no problems with it. The issue is only with the way that my site name is displayed in My Blogs:
    http://www.jimwicks.com/wp-content/uploads/2013/11/incorrect-site-name.jpeg

    Thanks for your help.

    Best, J

  11. So it looks as though it was at one point connected to Jetpack. It is not connected now, though our system is still showing that it is. That probably accounts for the confusion.

    A self-hosted WordPress site does need to be connected to Jetpack in order to appear in the My Blogs area of WordPress.com.

  12. Is there any way to get rid of the connection so that My Blogs displays my site name correctly?

    Best, J

  13. I can get rid of the connection. But you won't be able to get the name to reappear until you connect via Jetpack. And in fact, I suspect that connecting via Jetpack would cause the correct name to appear on its own.

    Let me know.

  14. Problem resolved.
    I installed Jetpack, and My Blogs updated immediately.

    Many thanks.

    Best, J

  15. Great to hear!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic