Need help? Check out our Support site, then


Inoperative buttons

  1. kaytisweetlandrasmussen83
    Member

    The media button and the Tag button are nolonger active on this computer. What can I do?

    The blog I need help with is pachofaunfinished.wordpress.com.

  2. When button do not work when you click them it's most likely a browser related issue.

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/ and also post any error reports you get.

  3. kaytisweetlandrasmussen83
    Member

    Thank you so much for the information. Things seem to be working OK now. It appaently has been a browser compatibility problem.

  4. Hooray! You fixed it. Bookmark this thread so you can find it in case you ever need it again. Best wishes with your blog.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.