Need help? Check out our Support site, then


Invalid Feed

  1. All of a sudden, both my standard feed and my Feedburner feed are not working. I didn't change anything. Is this a known issue or something I can affect?

    http://AndroidGuys.com
    http://feeds.feedburner.com/androidguyscom
    http://androidguys.com/?feed=rss2

    Is anybody able to subscribe to either of those?

  2. http://feedvalidator.org

    http://www.feedvalidator.org/check.cgi?url=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2Fandroidguyscom

    you might have put a bad character in a post that's screwing up your theme.

    This feed does not validate.
    
        *
    
          line 38, column 2: href must be a full URL: [help]
    
              		<itunes:image href="" />
                ^
    
        *
    
          line 40, column 8: url must be a full and valid URL: [help]
    
              			<url></url>
                      ^
    
        *
    
          line 274, column 146: XML parsing error: <unknown>:274:146: not well-formed (invalid token) [help]
    
              ... iteracy to everyone with the concept of  ???playing images??? or  ??? ...
                                                           ^
    
    In addition, interoperability with the widest range of feed readers could be improved by implementing the following recommendation.
    
        *
    
          line 185, column 48: category should not contain HTML: & [help]
    
              		<category><![CDATA[Editorials & Opinion]]></category>
  3. That helped me immensely. I had to go in and play with the article in question. What a mess! You saved me and my website. Possibly the world.

    Thank you so much!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic