Need help? Check out our Support site, then


Invalid Request when trying to post

  1. I'm trying to post a new entry on my blog, and I get a notice that says Invalid Request. What did I do wrong? Thanks

    The blog I need help with is havingfunwhileirun.wordpress.com.

  2. There's a wide-spread issue evidenced by the multiple active threads on the front page of this forum all reporting the same issue. All have been flagged for Staff attention. Please be patient while waiting.

  3. Hi,

    We've identified and corrected the issue. The affected blogs are each being fixed individually.

    If yours has not been fixed yet, it should be in a few hours.

    Thanks!

  4. I keep getting Invalid request errors. I have not been able to post any page..

  5. i am getting a different message:

    Server not found

    Firefox can't find the server at http://www.chetherich.com.

    i've tried using both firefox and explorer... nothing!

    help, please...

  6. I keep getting Invalid Request when I try to publish my posts. Why Is this? Th posts I have written were not saved as drafts etc so now I have to re-do all of them.

    Please help!

  7. I'm trying to post a new entry on my blog, and I get a notice that says Invalid Request. Please assist - our blog is http://blog.wifamilyaction.com/ - thank you!

  8. tomokohall, drlmarineltd, and gmaziarka, do you have better luck if you post via Posts -> Add New in your blog's Dashboard?

    chetherich55, that is a separate issue, please open your own thread regarding it: http://en.forums.wordpress.com/forum/support#postform

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic