Need help? Check out our Support site, then


I've lost everything

  1. Hi, well the title says it all really.

    I have lost everything tonight whilst doing some maintenance on the site.
    I was using WP-DBManager and first of all the back-up facility wouldn't work, I wasn't to worried as I had backed up a few days ago with simple backup plugin. So I continued with DBManager to optimize the site, did that no problem and continued to empty/drop tables of deactivated plugins.
    After selecting the tables I wanted to drop the page I was confronted with was the "Install wordpress" welcome screen.

    And so I stand before you all, a broken man who doesn't know what to do.

    The blog I need help with is dtcollectabletoys.co.uk.

  2. The blog you specified at dtcollectabletoys.co.uk does not appear to be hosted at WordPress.com.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the WordPress.org forums.

    If you don't understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. That is not a free hosted WordPress.COM blog. Those are the only blogs we provide support for here. Your are posting to the wrong support forum. If you don't have a username account at WordPress.ORG click http://wordpress.org/support/ and register one on the top right hand corner of the page that opens, so you can post to the support forums there and receive advice from WordPress.ORG bloggers.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic