Need help? Check out our Support site, then


'like' widget stopped working

  1. sulphurcrested
    Member

    The like button on blogs was working fine. Then stopped, can't like things where the gravatar appears. Can like when it is just stars for rating.
    I may have accidentally deleted the widget.
    How do I get it back/get it working again?
    Thanks.

  2. Please provide an active link starting with http:// to the exact blog you refer to every time you post to the support forums. We cannot even begin to assist without it.

  3. Like button on my blog not working since ages!! I feel so helpless without it!! pls help!!

    http://www.expressedd.wordpress.com

  4. sulphurcrested
    Member

    Thanx timethief
    Forgive me if I don't know exactly what you mean, I'm presuming you mean the sites where I want to use the like button.
    Here are 3 sites where it doesn't work that I visit regularly. It was working, then it stopped.

    https://australiansforhonestpolitics.wordpress.com/
    http://cafewhispers.wordpress.com/
    http://theaimn.com/

  5. ncicskonieczny
    Member

    I also need help. Only a few users are able to 'like' posts on our blog anymore. The 'like' button is present (sometimes with a star, sometimes without), but clicking on it no longer records the 'like' for the majority of our users. This has only been an issue for the past 2-3 weeks. Prior to that the 'likes' worked fine. I have checked all our settings to ensure that 'likes' are turned on.

    Our private blog url: http://acsncic.wordpress.com/

  6. sulphurcrested
    Member

    Has anyone got their like buttons working yet?
    Mine still doesn't.
    Don't know what to do about it anymore.

  7. @sulphurcrested
    All like buttons on all 3 of your blogs work fine for me using Firefox 20 and IE8. WordPress.com supports the browsers and versions of them at this link http://browsehappy.com

  8. @expressedd
    The like buttons on your blog works for me using Firefox 20 and IE8. WordPress.com supports the browsers and versions of them at this link http://browsehappy.com

  9. @ncicskonieczny
    Do note that only those who have WordPress.com username accounts and who are logged in can use the WordPress.com "like" button.

    Your visitors are unknown to us as is their computing environment. Perhaps they are running outdated browser versions or have other browser related issues.

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

  10. sulphurcrested
    Member

    Thank you, enabled 3rd party cookies and it works!
    Great!

  11. You're welcome. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic