Need help? Check out our Support site, then


Links to my blog do not show my entire post

  1. Links to my blog don't show the entire post. This has never happened before. Followers are reporting that when they click on the automatically generated email/link that they only see a portion of the post. Help!!!

    The blog I need help with is andshelaughs.wordpress.com.

  2. Hi there - if this is happening on a mobile device, the culprit is likely a bug that's since been fixed. If you're still experiencing the issue, could you please try refreshing the site in your browser or clearing the cache?

    If it wasn't on a mobile device, would you mind confirming the address of the site that was experiencing the issue so I can take a look? Thanks!

  3. Kathren,

    Thank you for getting back to me. This problem is being encountered by my facebook friends who cannot connect from the link I post on my personal page. Others also cannot access the site from their phones and the automatic email link.

    The site address is http://www.andshelaughs.wordpress.com

    Thank you for your help!

  4. Hi there, since your site and posts are loading fine at this end in both Chrome and Firefox, would you mind letting me know:

    - the URL of one or two posts that you linked from your Facebook page that people can't load? - what specific error message are people getting when they try to load the post or your site? - would it be possible to upload a few screenshots of what people see when they try to load the page? You can upload the screenshots in your Media Library so I can see it. Thanks.

    There was a recent issue with mobile devices not displaying the entire post, only the title, but that issue was fixed yesterday, so you may want to ask your friends to try again on their phones. They may need to clear the cache in their mobile web browsers.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic