Need help? Check out our Support site, then


Media uploader crashing

  1. When trying to add a pic to my blog, the media uploader either gets to a certain percentage and hangs, gets to "crunching" and hangs, or I get a server timeout error.

    Am using Firefox and Windows 7, have all the updates, including the latest Flash, have restarted my browser, emptied cookies, tried a different browser, restarted my machine, tried uploading different pics on different blogs... all to the same. Haven't found any help in the support or forums thus far. Thanks in advance.

    The blog I need help with is april30th.org.

  2. PS: have tried both uploaders, and also noticing when using the "browser" uploader, other pages (non WP) won't load.

  3. have restarted my browser, emptied cookies, tried a different browser, restarted my machine, tried uploading different pics on different blogs... all to the same. Haven't found any help in the support or forums thus far.

    you have done everything I wanted to suggest and so it looks like this problem hasn't been solved by the systems people since last Saturday.

    It is a matter of sitting tight and pray :).

    Sorry, I can't help and the systems people who should be helping must be busy fixing this.

    G/L

  4. That's actually helpful- searched for it, but didn't find it in the forums, so glad to know it's been flagged since Saturday. Appreciate it jtanna01.

  5. Haven't seen the thread that jtanna01 was referring to, but having the same problem still. Anyone have any sense of what's up with this? Thanks in advance.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic