Need help? Check out our Support site, then


Message on blog home page

  1. When I visit my blog page while logged in, I get a message across the top stating "Please configure the Image widget in your widget settings." with the words widget settings as a link to the layout of my blog. I can't see anything wrong with the widget while on the blog main page or when I go into the widget itself from the layout. I have tried resaving the widget but that doesn't make the message go away. I am not sure why the message is there and I realize that no one else can see it, but I don't want to see it either. If it is there just as a helpful reminder of how to edit my image widget, I would like to close it as I already know this information. Thanks for any info you can provide.
    Blog url: http://asilentsecretary.wordpress.com/

  2. You currently have an un-configured header image widget setup. To configure or remove it, head to your widgets page in your dashboard (via Appearance -> Widgets), then scroll to the bottom of the right-hand sidebar.

    Next, click "Header" to expand the widget list. You'll notice a single Image widget--from here, you can configure the widget, or remove it entirely.

  3. Thank you for your help. I followed your directions and it got rid of that weird message but what is strange is that I have never added any kind of image element to the header. The template is pretty basic and I always just used the default header.

    Now that I removed the image element from the header, I get this strange message and can't seem to see any way to remove it. "Hey there! Thanks for dropping by A Silent Secretary! Take a look around and grab the RSS feed to stay updated. See you around!" Any help is greatly appreciated.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags