Need help? Check out our Support site, then


Milestone widget not working properly

  1. kannikskoleavis
    Member

    Dear wordpress community,

    I am a high school teacher and I have started a school paper under the wordpress theme "The Expound", which I am more than happy with. However a minor glitch has appeared: I added the Milestone widget to countdown to the Christmas holiday, but after a few days working fine it went black. I have opened the page in different browsers and from different computer IPs. Do you know what is going on? See for yourself: http://kannikskoleavis.wordpress.com/

    Best regards
    The Editor-in-chief

    The blog I need help with is kannikskoleavis.wordpress.com.

  2. Thank you for the report. The issue has been reported to our developers. I'll contact you as soon I know more.

  3. Mine isn't working either... it's doing the same thing:

    rebeccaandisaac.wordpress.com

    Please let me know what you find out. I've tried everything, and I think it's just the widget. I hope it works, though, because it appears that my alternatives are goofy, blinky animated things and I like the simple elegance of the milestone widget. *sigh*

  4. The issue has been marked as high priority and our developers are working on a fix. I'll reply once I know more.

    Thank you for your patience.

  5. Hi @kardotim - any news here? There's been a number of folks reporting color change issues with the Milestone Widget, some of which have been resolved by Staff having unstuck some setting or another following changes to the Customizer. (see kraftbj's replies)

  6. Mine went blank a few days ago too. I see the problem is already reported, hopefully that will fix it for us all.

    If you need to see mine to it's one bakoyma.wordpress.com
    Milestone is at the top of the right column.

    -AK

  7. Mine is working again. Thank you!
    I would really like it to count days and not months. Is this possible?

  8. Hi all - You can attempt to fix this by going to Appearance->Customize->Colors and clicking the "Default" button, then saving your changes and canceling out of the customizer.

    We'll keep you updated on the fix.

    Rebecca, there's no setting for that, but it will switch to days when it gets to under a month.

  9. I tried saving the default colours, but it resets back to completely white. I tried saving and cancelling, savng without cancelling out and just cancelling (even though that makes no sense) ;-), but ot wont "stick"... :-/

  10. Same problem still.

  11. I'm also having the same issue. I tried to do the correction, but it still shows up black. I've tried other servers as well, and the problem persists. If you need to check it out, my blog is http://lifesunfilteredramblings.wordpress.com.

  12. It looks like the issue has been resolved for some themes, but not others, and I'm checking on an update. @wcc21, it appears to be showing up properly on your blog.

  13. I have the same problem with the milestone, after changing the colors of the sunspot theme. My blog http://pourangelique.wordpress.com/ is privat, so you can access it with adminstrative rights.

    Thank you for any help.

  14. For the record, I've tried the suggested solution too - Appearance->Customize->Colors etc - but it hasn't helped. I know you guys are working at it, so won't say any more. Thanks!

  15. no solution yet? I am having same problem

  16. I do not have any further updates at this time.

  17. My Blog is the Traveling Journal Theme and my milestone widget is totally white! Please help. You can find it at http://spainishdreams.wordpress.com/

  18. I am having the same problem on my blog too, using the Hatch theme. This is the blog: https//findingfrohsinn.wordpress.com/. I'm trying to include the widget in a sidebar on the sub-pages (the theme doesn't allow a sidebar on the front page).

  19. Sorry for the delay. The issue has been resolved.

    If you're still having issues, please try clearing out your cache and cookies using the guide below: http://en.support.wordpress.com/browser-issues/#clear-your-cache-and-cookies

    Please let us know if you need any further assistance!

  20. Mine is still not working even after clearing the cache and cookies. Using the Blaskan theme. Help! http://articlesofclothingblog.com/

  21. I've just contacted a developer to take a closer look at it. I'll keep you informed.

  22. Thank you!!

  23. The issue has been resolved. Please let us know if you need any further assistance!

  24. Thank you! I see that the event name now appears in the countdown, but for whatever it's worth, when I've used the Milestone widget in the past it has not been black. It has been a one of the colors in my theme. I was able to change it with some CSS, but previously it did it automatically. Just FYI! Also, for anyone out there looking to change the color and need help with the CSS see this post: http://en.forums.wordpress.com/topic/how-can-i-change-a-widget-colour?replies=3#post-887230

  25. still having the problem with the Pink Touch 2 theme. text in the upper part is black on black background.

  26. @fritzkuhn2014 what's the address of your blog?

  27. @kardotim: thanks for the reply.
    the page in the blog is: http://solsyfou.com/actualites-et-projets/

  28. @fritzkuhn2014 I've just reported the issue to our developers to fix. I'll keep you informed.

  29. The issue has been resolved. Please let us know if you need any further assistance!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic