Need help? Check out our Support site, then


Missing custom header image

  1. Hello!

    I'm working with the theme Bold Life, and I've made a custom header image that uploads fine, and works fine for about a week before mysteriously disappearing. The image is saved in my "header" options under appearance, but I have to re-select it every week or so in order for it to continue appearing. Weird?! Not sure how to fix this, or what would cause it. I've tried different browsers, Mac v. PC, and different image formats - it doesn't seem to correlate to any of these possibilities - just randomly disappears from the site every week or so. Help, please!

    Kait

    The blog I need help with is kvosswinkel.wordpress.com.

  2. Ai! the blog I need help with isn't kvosswinkel.wordpress.com; it's kaitthebadger.wordpress.com or http://www.kaitandthebadger.com

  3. The blog linked to your username is wearing Pilcrow. Please post an active link stating with http:// to the blog wearing Bold Life.

  4. Oops! We were typing at the same time. I see your header on that blog.

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    If you are, try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

  5. Hmmm...I don't use IE9. The trouble I'm having is on multiple computers with multiple browsers, so I'm not sure it's a cache-ing thing.

  6. Well as I can see the header image using IE8, Firefox 17, and Chrome 23 than I have to assume the problem is on your end.

  7. I can see it right now, too; that's not the problem. It's disappeared several times without any prompt on my end, and I have to re-set the image in my "header" settings on the dashboard. It's hard for me to post on a problem that isn't continuous. It just happens now and then, irregularly. I guess I'll just wait for it to disappear again, and then post. I thought maybe this had happened before with other blogs. Never mind. Thanks for your time.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic