Need help? Check out our Support site, then


Mobile Viewing WordPress blog post

  1. Below is the link to my blog;
    http://www.meemofficial.wordpress.com

    When viewed on the desktop, the blog posts are perfectly aligned to the theme. Today I opened my blog on my iphone's Safari, and the first half of the top post was not aligned to the mobile theme. Half of the images and text was missing to the right.
    Here are the screenshots from the phone :
    1. http://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=20a35576a3&view=att&th=13810e1d30c5a192&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_8-9EgJ1dKqskFxU47QpeO&sadet=1340313823977&sads=QD5Dz9P3eni2TzCwA-nxnre5Rco

    2. http://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=20a35576a3&view=att&th=13810e15058a55e6&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_8-9EgJ1dKqskFxU47QpeO&sadet=1340313890791&sads=9EwoHzxV-nItE5eYORlIAbQDXQk

    3. http://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=20a35576a3&view=att&th=13810e129650eff3&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_8-9EgJ1dKqskFxU47QpeO&sadet=1340313909905&sads=0V87sR8o7FfhChbhb0b1z3XoY3I

    I'd like to add that if you open the blog and see the first post titled "Pump up the Neon", the first image has been embedded via polyvore, along with the tiny images below it. And I noticed, that other posts with images embedded from polyvore have the same issue of being cut off to the right.

    The rest of the images from the "Pump up the Neon" post are regular images, and yet still most of them are giving me a problem on the mobile reading. Kindly someone help me figure this out.
    The rest of the posts show up fine. Please open the website on your smart phones and see what I mean, compared to the desktop site.

    The blog I need help with is meemofficial.wordpress.com.

  2. @meemofficial
    I have flagged this thread and it will be moved to the Themes Forum where Themes Staff can address the issues.

  3. still no response

  4. I'm sorry but I've done all that I can do by flagging this thread for Themes Staff attention.

  5. Hi meemofficial,

    As I mentioned in your other thread I'm sorry that it took us so long to respond to your question!

    I can see that the site in question has no more posts to show and a different theme, so I assume the issue is not current anymore. Please feel free to open a new thread if you have any other question.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic