Need help? Check out our Support site, then


My Blogs

  1. dressedinfashion
    Member

    I cannot see my blog in "My Blogs" section, the only visible option is Create a New Blog. I can log in to dashnoard via url/wp-admin, but cannot get in from the main menu. Anybody with similar issue?
    Blog url: http://fashioninfusion.wordpress.com/

  2. There's a wide-spread technical "invalid activation key" issue evidenced by the multiple active threads on the front page of this forum and beyond all reporting the same issue. All have been flagged for Staff attention. That's what you need help with and I suggest taking a break for a few hours and return. Hopefully, Staff will have fixed this by then.

  3. Sorry for the trouble!

    We identified and corrected the issue. The affected blogs are each being fixed individually.

    If yours has not been fixed yet, it should be in a few hours.

  4. dressedinfashion
    Member

    Thanks a million to both of you for the advice and help.

    Matt I checked it again just few moments ago still not there. Will check again in the morning.

    Thank again and I will let you know when it is back on.

  5. dressedinfashion
    Member

    Still nothing :( any news on when it will be back on?

  6. The BIG yellow notice at the top of the forum is the last update we have had.
    http://en.forums.wordpress.com/topic/permalinks-causing-invalid-activation-key-error?replies=1

  7. Following @macmanx's request here http://en.forums.wordpress.com/topic/permalinks-causing-invalid-activation-key-error?replies=20#post-954972 I've gone ahead and flagged this for Staff attention.

  8. Do you see your blog at https://dashboard.wordpress.com/wp-admin/index.php?page=my-blogs&show=hidden ?

    If so, you can unhide it from there.

  9. dressedinfashion
    Member

    wow, simple as that. Fair play @macmanx!

    Thank you to all of you for taking time!

  10. You're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic