Need help? Check out our Support site, then


My changes won't update on public page!! HELP!

  1. When I go into my pages and change the text and then press "update page" the page tells me its updated but on the publicly visible site it remains the same. Also if I click "view" the public page appears without changes. Does anybody know what I'm doing wrong?

    The blog I need help with is donallynch.com.

  2. Please paste the exact URL of your blog when asking questions here - or link your nickname to your blog as explained in the Sticky 8 Things to Know. We usually need that to give a relevant answer.

    Also, what changes are you trying to make?

  3. Ok sorry I am a bit of a novice - someone else set up the site for me. The URL is http://www.donallynch.com/about/index.html
    When I try to go onto this page and change it via the wordpress site it tells me its changed but the changes don't appear. I clicked on "edit' then updated the text and then clicked on "update page" but this didn't work

  4. Perhaps you're looking at a cached copy. What precisely are you hoping to see?

  5. I am hoping to see the changes that I made to the page applied. I don't understand why he site is not showing them.

  6. Please tell us the words or specifically any the changes we can look for knowing we're not seeing a cached copy.

  7. I changed the bio page from several paragraphs - see: http://www.donallynch.com/about/index.html
    to one sentence "Donal Lynch is a writer, editor, critic and communications expert from Dublin, Ireland. He is currently based in New York City from where he writes a column for the Sunday Independent" but it was not effected

  8. At last. :) I am not seeing the short veersion. There are two issues. One is that I do not have my .com navbar when I'm on your site, even though it's a .com blog. Others had this problem a few days ago, so you might want to contact support via the tab in your dashboard or the link at the bottom of this page and get that sorted.

    The other is, if you are using snap shots (My browser blocks them, so I'm not sure) please disable in Extras and try your edit again.

  9. Ok thanks I'll try contacting support but if anyone else has advice as to what the problem might be, I'm all ears.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic