Need help? Check out our Support site, then


My Custom CSS has suddenly stopped working

  1. Hello,

    I have had this website since December, and had designed it so that the header graphic continued all the way to the edges of the page. I did this using a background image that repeats along the x-axis. For some reason, this suddenly is not there.

    My navigation is also incorrect. Without making any changes or signing into my WordPress account, the menu items have changed, too. The "2: PS Layout Design" now also appears in the main navigation instead of only in the "Weekly Topics" dropdown.

    I don't know why this has happened, and I can't see how to fix it. My CSS styles still appear to be in the Custom section.

    Please help!

    The blog I need help with is bdcninesixthree.wordpress.com.

  2. Your custom CSS appears to be working when I check. Here is what I see right now in Firefox 12.0 and it also looks the same for me in Chrome 18: http://cl.ly/GUt2/o

    Could it be a local settings issue? Can you try testing from another browser on the same computer to see?

    Could it be a local network issue? You can check this by testing from another location or asking someone using a different ISP or network connection to help you check it. I did check it out (see link above) and it looks fine to me!

  3. The menu item issue you mentioned is not related to CSS or the custom design upgrade. We don't have any revision tracking for custom menus, so I'm not sure how the menu item was moved but my first thought is that you or someone helping you perhaps (?) had moved the item by mistake. If you see the problem happen again though, we can try digging deeper at that point. I haven't heard any other mention of this, so I'm sure it's not a widespread issue or it was just a mistake that happened once for some reason.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic