Need help? Check out our Support site, then


my pages won't load!

  1. I try to link to my blogs, I have three, and I get this message:

    Server not found Firefox can't find the server at pixilatedtoo.wordpress.com.

    The above address is my main blogsite, but NONE of them are there!

    What have you done?
    Blog url: http://pixilatedtoo.wordpress.com/

  2. I can see your linked blog fine. Chances are this is a problem with your Firefox not with WordPress.

    Try doing the following:

    Clear your cache then log back in.

    If that doesn't work, disenable ALL your Firefox plugins and Add-ons. Then see if that helps. If it does, you'll know it was that and you can enable them one by one to find out which is the problem.

    It could also be a problem with your Internet Provider.

  3. Yes, it is back now, gone all day and then POP, there it was again. I am not the only one having these woes. Several of my friends were or are having these issues over the last couple of days.

    Sorry, but with this happening to others at the same time I have to say it is WordPress, not my internet provider or my web browser.

    Thank you for your kind response! :)

  4. You're welcome. You could be right. Most of the people who answer questions on these forums are volunteers. Staff come by sometimes to sort out things we can't. So if you have any problems with this again, come back again and put a 'Modlook' tag onto it so that staff will see it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic