Need help? Check out our Support site, then


My premium video embed service is not working.

  1. willowtreeworld
    Member

    When I try to copy and paste an embed code from Youtube, it only displays the code not the video. I paid for the service, and I'd like for it to work. Please help!
    Blog url: http://willowtreeworld.wordpress.com/

  2. What di your mean by paying for the service? Do you have a videopress upgrade? Are you following this guide? http://en.support.wordpress.com/videos/youtube/ Have you noted thise troubleshooting section? http://en.support.wordpress.com/videos/youtube/#troubleshooting

  3. willowtreeworld
    Member

    I paid for the videopress upgrade, and I tried the troubleshooting tips. I have posted videos before that are still "working" but now I cannot embed a video. When I copy and paste the code, the code is displayed, but not the video.

  4. Does this help?

    Troubleshooting
    Make sure the YouTube link is not hyperlinked. If the URL is shown in your theme’s link color (as the second line in the screenshot below), then it is hyperlinked. Simply select the whole URL and click the “Unlink” icon on your Visual Editor toolbar. Once the URL is unlinked, you will see the link text in black. Make sure to place the YouTube URL or shortcode on its own line. This means there should be no character or whitespace before or after the URL/shortcode.

  5. willowtreeworld
    Member

    Wow! after removing the hyperlink the video is displaying! thanks so much.

  6. You're welcome.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic