Need help? Check out our Support site, then


my site redirects to a weird permalink url

  1. When I create a new page I'm not able to click on the "visit page" link after I click on publish. I'm directed to a permalink page url of: https://signup.wordpress.com/activate/c49069d76d3e94d9/test-last/

    On that page I get a message of: Invalid activation key.

    I've never had this happen before.

    I appreciate any help you might have on this.

    Sam
    Blog url: http://uptechtools.wordpress.com/

  2. Please check to see if you have both first and third-party cookies enabled
    http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=61416

    Note there are multiple threads on the front forum page on this issue. All have been flagged for Staff attention. Please be patient while waiting.

  3. I have another blog at wordpress.com and just created a new page on that blog and everything is working fine. The uptechtools.wordpress.com blog is a new account created today (created so that I could make some tutorials for students). Since it it redirecting to a "signup" url would it be possible to have a new activation key sent for this new account and see if that helps solve the problem? Just a thought. Not sure how to request a new activation key.

    I work for a University and I'm using WordPress with students as a way for them to create their own site. This replaces an older Dreamweaver course which we felt was very out dated. I will be training several groups in the coming months and want to make sure this doesn't happen for them and if it does what they need to do to fix things.

  4. got cookies enabled, but permalinks are all messed, and you can't change them
    argh

  5. Sorry I posted that last comment under the working blog vs this account.

  6. This appears to be a site wide issue given the number of bloggers who are creating multple threads on the same issue. All have been flagged for Staff attention. Please be patient while waiting.

  7. thanks timethief

  8. Yup. Havin' the same issue here. :( Hope it's fixed soon! :)

  9. any word???

  10. Same problem on the site I created tonight.
    http://homerecordingconsultant.wordpress.com/
    I hope there's a fix soon!

  11. im experiencing this now..how should i fix it!!

  12. You cannot fix it. Staff must fix it.

  13. Crap... I need to showcase a WordPress site tomorrow and couldn't for the life of me figure out why this was happening. Glad to know I'm not the only one!

  14. michellehassler
    Member

    Having the same problem.

  15. There's a wide-spread technical "invalid activation key" issue evidenced by the multiple active threads on the front page of this forum and beyond all reporting the same issue. All have been flagged for Staff attention. That's what you need help with and I suggest taking a break for a few hours and return. Hopefully, Staff will have fixed this by then.

    Someone posted that comment on my problem forum as well because you are having the exact same issue I was having. Hopefully WP will have this fixed soon

  16. Sorry for the trouble!

    We identified and corrected the issue. The affected blogs are each being fixed individually.

    If yours has not been fixed yet, it should be in a few hours.

  17. michellehassler
    Member

    My new blog has not been fixed: http://happyhasslertrails.wordpress.com/

    Thanks.

  18. We are already aware of all affected blogs, so there's no need to post additional ones.

    As mentioned, if yours has not been fixed yet, it should be in a few hours.

  19. michellehassler
    Member

    OK. It's been a few hours and my blog is still on the fritz. Any ETA?

  20. picantekitchen
    Member

    I am having the same problem. I just made a new blog, and when I click on any of my ¨pages¨it takes me to a site to sign up for a new blog. Please help!

  21. picantekitchen
    Member

    My new blog is right here:
    http://kimbapexpat.wordpress.com/

  22. Site fixed. Phew! Thanks!
    I guess their getting to it one at a time like they said!

  23. The script running to fix all of the affected blogs failed about half-way through.

    We are already aware of all affected blogs, so if yours has not been fixed yet, it will be in a few hours.

    homestudioguru, you're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic