Need help? Check out our Support site, then


My website's posted links on facebook do not display correctly anymore

  1. I have a facebook fan page where I post my website's new articles.

    As you can see at my fanpage's wall, before August 23 the posted links preserved their variables, the thumbnail was showing and the title was correct (ok they're greek but you can get the point!).

    http://www.facebook.com/pages/DBPortugal/106778019351450

    Yet after August 23, the posted links show just my domain without the variables (even though it links to the correct url) and there's no thumbnail or title!

    I do not remember altering my code at August 23rd, but even if I did, I cannot find what could be the cause of this problem. Facebook debugger/linter displays the correct info.

  2. You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the WordPress.org forums.

    If you don't understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. @killer999pt
    Please post an active link starting with http:// to the blog you refer to.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic