Need help? Check out our Support site, then


Mystery White Line

  1. If you go to my website, BillyMoses.com, and look at the bottom of the first post, and then directly to the right, a white line is always through the widgets. I was just wondering if anyone knew what caused this, and what I can do to get rid of it. The line varies in location of the widgets, but is always at the bottom right hand side of the first post.

    The blog I need help with is billymoses.com.

  2. Hey there,

    I've taken a look at your blog, and nothing seems to be out of order. Would you mind taking a screenshot of what you're seeing so I can help you get it sorted?

    Best,
    P.

  3. Hi P,

    Thanks for taking a look at this. Here is a screenshot: http://i46.tinypic.com/idc4tt.jpg

    As you can see, the bottom of the first post is making a line through the text of the second line in my tweet to the right. (outlined in red).

    Maybe it's just showing up on my computer like this? I use Chrome.

  4. Something else I've notice, in the same screenshot that I've provided, there is a small gray line the goes up and down about a half an inch long to the left of the red box I've created. This only happens to the post at the top of my website. Everything seems to be whited out to the right of that little gray line.

    This leads me to believe it's a server-side coding issue.

    I hope you understand what I'm talking about.

  5. Hey Billy,

    Everything appears to be in order when I view the page in Chrome (screenshot). I've asked several of my colleagues to attempt to reproduce this issue as well, with similar results.

    Can you give a force refresh a try, and clear your cache/cookies? There's a guide to all three of these processes here.

    Best,
    P.

  6. I see it in Firefox. The CSS selector is for the class .wpadvert. It's a div stretching nearly the width of the content area, centered. If I turn off the attribute
    background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF;
    in firebug it goes away.
    Hope that helps!
    -Z

  7. Hi Billy,

    It looks like this issue is caused by WordAds not displaying properly. I'm going to go ahead and move this thread to the WordAds forum--I've alerted the WordAds team of the problem so they can look into it.

    Best,
    P.

  8. Thanks!! :]]

  9. I've fixed this issue. Sorry about that.

  10. You guys (and girls) at WordPress.com are simply the best.

    I recommend you to everyone.

    Thank you!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic