Need help? Check out our Support site, then


New Header does not load in Pressrow

  1. I uploaded a header image for the pressrow theme, but it does not show up. I tried in firefox 2.0 and in explorer - still the same problem. I tried "F5" to no avail. I renamed the jpg file to a single word, hoping that would work. And instead of cropping the pic via the custom header page, I cropped the pic to the specified measurements. Please help. This is extremely frustrating!!!

  2. The link under your name is not linked to a blog. Could you please provide a link to it?

    Also a description of the header image would help so we can known the header image that you uploaded if we do see it. Did it make it to your Manage -> Uploads page? How about the filename? File Size?

  3. sorry, i had closed the blog to the public. I tried to load the header image again, just in case it might work, but alas, it didn't.

    I can see the header image on the upload page.
    The file size 17.5kb and the filename is "hyolee"

    I thought it was my computer, but asked a friend to upload the header image from her location (US) and it didn't work...

    I did fiddle around with the CSS... perhaps that is why?

    Your help would be GREATLY appreciated!!

  4. oops... the link is http://www.popseoul.wordpress.com

  5. G'evening
    This is the second time a blogger has posted today about uploading a header to the Pressrow theme without success. We can't do anything for you here on the forum. But staff will be back to work tomorrow so could you please send in a feedback to them then?

  6. mine disappeared randomly and I had not messed with the CSS.
    now i re-upload it, and it appears to have been uploaded, but
    when i view site, the default appears.

  7. Your's is not an isolated problem. There are 4 forum threads going on this topic now. And the reason the coming and going is happening is because our beloved geeks in the backroom are frantically working to fix it. See Mark's post in this thread http://wordpress.com/forums/topic.php?id=7070&replies=6Please be patient. :)

  8. I'm getting the same issues as profacero with the PressRow theme. I noticed my header image had reverted to the default; I tried uploading a new one, and it appeared to be uploaded, but, when viewing the site, the default "books" image appears. I haven't touched the CSS.

  9. Please read the posts in the threads you post into. Your's is not an isolated problem. There are 4 forum threads going on this topic now. And the reason the coming and going is happening is because our beloved geeks in the backroom are frantically working to fix it. See Mark's post in this thread http://wordpress.com/forums/topic.php?id=7070&replies=6Please be patient. :)

  10. Sorry...your previous post "slipped in" on me as I was writing mine...

  11. Thanks for coming back and 'fessing up. It's okay [humour - but don't let it happen again, eh *lol*] :D

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic