Need help? Check out our Support site, then


New Post: Add Media Tab not working, Help Tab not working, text entry is ok.

  1. In the New Post window, Add Media tab not working, Help tab not working, it is happening on one computer, other computers work ok.

    The blog I need help with is dancingwithfools.wordpress.com.

  2. thistimethisspace
    Member

    You answer is before you. If it doesn't work on one computer then that computer and/or settings on the browser on that computer is the cause of the issue. You can try what's below.

    1. If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    2. If you are using an IE browser in compatibility mode please disable that mode. http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    3. If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/

    (a) Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    If applicable see here for instructions on how to clear the cache for Chrome and Safari on the iPad:
    http://browsers.about.com/od/howtousemobilebrowser1/ss/safari-ipad-clear-cache.htm
    http://browsers.about.com/od/howtousemobilebrowser1/ss/How-To-Clear-Browsing-Data-In-Chrome-For-Ipad_6.htm

    (b) Make sure that you have both third-party cookies enabled and JavaScript enabled
    http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/
    http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=12654

    (c) Disable all browser extensions or add-ons temporarily.

    (d) Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    Add both *.wordpress.com and *.wp.com to your list of trusted sites under the Security tab. Make sure to uncheck the box for “Require server verification (https:) for all sites in this zone.” http://en.support.wordpress.com/https/#frequently-asked-questions

    4. Try using another browser.

    5. If you are not successful let us know:
    (a) Exactly what kind of device you are using to connect to the internet and to WordPress.com.
    (b) Exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/
    (c) And what any error reports you receive state.

  3. Sorry I should have specified Firefox as my browser, I will try your suggestions when I get home, that is the computer affected, thank you!

  4. thistimethisspace
    Member

    You're welcome.

  5. Problem solved, Ghostery was blocking two trackers that were needed for proper site operation. Switched the Gravatar and a WordPress ones to blue, badda-boom! Fixed.

  6. Hi there,
    I'm the same person but logged in under my other username. I'm glad you figured out what the issue was. Happy blogging!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags