Need help? Check out our Support site, then


New Posts not showing up on Google

  1. @raincoaster Thanks for the Webmaster tools link!

    Also, my site is now being indexed again on a regular basis. All is back to how it was before! I don't know what did it. Perhaps Google has tweaked Penguin to adjust for the sites it was unjustly penalizing? I did fill out the "complaint" form, so that could have been it. Otherwise, I haven't changed my behavior at all.

  2. @polentical
    I know you are addressing raincoaster but I just wanted to say I'm so happy to hear that -- yes! :)

  3. @timethief I meant to respond to everyone because I really appreciate how people help each other out on these forums. You in particular seem to be everywhere. Thank you!

  4. Hi everybody, thank you all for your support and theories of why things went wrong. Now my blog is indexed as well. However another problem comes with the Google search (not in Yahoo) as it links my site with https://.. The message is this:

    You attempted to reach mysteerimama.com, but instead you actually reached a server identifying itself as *.wordpress.com. This may be caused by misconfiguration on the server or by something more serious. An attacker on your network could be trying to get you to visit a fake (and potentially harmful) version of mysteerimama.com. You should not proceed, especially if you have never seen this warning before for this site.

    So now people have to be afraid of "attacker" if they enter my blog, because apparently "server identifying itself as *.wordpress.com" is not a secure connection.

    I contacted WordPress and the reply is the following:

    "As to why Google is linking to the https:// URL instead of http://, that's something you may need to contact Google about."

    I doubt that Google cares at all. So yes, it is indexed again, but noo, it is labeled as unsecured connection.

    Hope I'm the only one with this problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic