Need help? Check out our Support site, then


No Likes appearing

  1. Lately, I keep getting e-mail notifications about likes on my blog, but they don't seem to appear on my posts until a long time afterwards. Is there a way I can make the likes appear?

    The blog I need help with is vinnieh.wordpress.com.

  2. In order to investigate what's going on with this Staff require specifics. Exactly which likes on which on exactly which posts are not appearing please?

  3. I'm having this exact same issue. 'Likes' are showing up in my email box but not on my blog post. It's ironic, because the post the 'likes' are not showing up on is all about the 'like' button. Here is the blog post.
    http://loreezlane.wordpress.com/2013/12/30/ode-to-the-like-button/

  4. In order to investigate what's going on with this Staff require specifics. What is the username of the person who you received a "like" notification from on that post and whose gravatar is not appearing please.

  5. I have 14 likes in my email box from people who liked the post. None of them have shown up. I'm not sure that I have the time to go to all of those blogs, get their addresses and paste them all here. I can type out the names which appear in the email.
    Nicholas Gagnier, Sloan Rawlins, Pete Armetta, LifeBeam, Lisa Newman, Paulaacton, johncoyote, Lightningdroplets, HSK flyer, wordfromanneli, Andrea Stephenson, Carrie Rubin, Scott Sappenfield, Kev.

  6. That's what Staff need and thanks so much for providing it. This thread is tagged for Staff help. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

  7. Thanks.

  8. You're welcome.

  9. lameadventures
    Member

    I am having the same disappearing "like" problem as loridr. I published my post about four hours ago at 6:17 pm (EST) today. My likes showed up for about 45 minutes until 7:03 pm, but they have now stopped showing. I have 16 thus far. My dashboard's notification tab is stuck at 7, even though 10 are now showing on my site. This post is fairly image-heavy. Could that be contributing to the problem? The gravatars that are missing thus far are: Brigitte, Jackie Cangro, aFrankAngle, sohojay, happyappalachy and susielindau. Thank you in advance for your assistance.

  10. This has been going on all weekend...they are there..say 20 some and then gone "be the first to like this post". For us to have to provide all the names of who was there and now gone is silly! fix the problem and fix your fact finding solution going forward!
    SwittersB & Fly Fishing

  11. I was having the same problem for several days. I was using Firefox browser, but when I changed to Safari the problem totally disappeared.

  12. I already switched from internet explorer (IE) to firefox because IE wouldn't even load the like button for me to click on it for anyone. I had to clear out my cache every couple of hours for IE to work with WP. I'd think that WP would want to work smoothly with the two most used browsers. I shouldn't have to once again switch browsers.

    So far, today, it looks like the 'likes' are showing up again. I'll keep an eye on it.

  13. Mine are still not appearing and the like button is still not working.

  14. I'm joining in here as I have discovered clicking like buttons on some WordPress.com blogs is not working for me, and likes are not displaying on some posts on my personal blog at http://thistimethisspace.com. It's not a browser issue.
    OS Windows 7
    Browsers: FF26 and IE11 (last choice)

  15. Thanks for the help, hopefully the issue clears up soon.

  16. Howdy folks.

    My apologies for the trouble. "Likes" are displaying wonky. We're aware of the issue and are looking into it. I will report back.

  17. Thanks timethief & Josh.

  18. Thanks Timethief and Josh for the help.

  19. No problem. If it's any consolation (and it probably isn't), I myself am having the same issues.

  20. I'm having the same problem. The "likes" disappear then reappear. It's real quirky. Glad to know staff is aware of the problem.

    Happy New Year to all.

  21. This issue should be resolved now. Please let me know if you are still seeing it.

    And indeed, Happy New Year. Here's to great blogging in 2014!

  22. Thanks for fixing it is all resolved for me now.

  23. @rootjosh
    Thanks to staff for resolving this issue. Happy 2014.

  24. The same problem is starting on my blog again. I've cleared cache and cookies numerous times but the problem still exists.

  25. Anyone else still seeing issues?

  26. Hey Josh, I haven't posted anything new, so I can't tell yet. I'll keep an eye on it. Thanks.

  27. lameadventures
    Member

    Josh, I'm the same as Lori. I probably won't post anything new until Monday, so I'm not sure yet, either. It's as guaranteed as death, taxes and middle age weight gain that I'll be back here in a nanosecond if I notice it's continuing.

    Thanks for staying on top of this.

  28. Sorry to disturb, but some of the likes aren't loading on my newest parts.

  29. Ignore last reply, I meant to say newest posts.

  30. Must have just been a glitch, all my likes are working fine. Thanks for all the help you have given me.

128

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic