Need help? Check out our Support site, then


Not able to post

  1. I'm having trouble posting content to my new blog (sleepwalkwaking). At first I tried posting via the introductory pages that follow activation (step 6 if I remember correctly). I entered some content and clicked the button to post, and it changed to "posting", where it stayed for the next 10 minutes. Finally I gave up and pressed the back button and tried re-posting. This time I waited for 20 minutes. I pressed "back" again and posted for a third time, and this I left for about the next 12 hours. All this I had been doing through Safari MacOS10.6), so about an hour into that long wait I tried logging in with Firefox as well, and again attempted to post. The same thing happened (says "posting" but nothing happens) and this I also left for the next 11+ hours. Now today I thought I would try a third attempt so I logged on with my iPhone and tried a test post... same thing! "Posting" but after 20 minutes nothing happens. What gives?
    Blog url: http://sleepwalkwaking.wordpress.com/

  2. First, make sure that your browser is up to date by visiting http://www.whatbrowser.org/

    If it is not, please try updating your browser or switching to a different browser.

    If it is, please do these four things:

    1. Try clearing your browser's cache and cookies: http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    Please let us know how each step goes for you, and which browser (and version of) you're using if you're still having trouble.

  3. We tracked down the issue to an incompatibility with http://wordpress.com/#!/post/ and Internet Explorer 9, and we are working on a fix.

    For now, you could either post from Posts -> Add New in your blog's Dashboard with IE 9, or post from http://wordpress.com/#!/post/ with a different browser.

    http://browsehappy.com/

  4. This should be all fixed up now.

    Sorry for the trouble!

  5. Thank you!! It's been working great for me now :-)

  6. Thank you!! It's been working great for me now :-)

  7. You're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.