Need help? Check out our Support site, then


Not all Posts Display on my Blog

  1. For the past 7 days, I've been unable to view several posts I've loaded onto my blog. Some posts are displayed, others aren't. The posts are displayed on my dashboard under 'All Posts', but are not displayed on the blog itself.

    I haven't had this issue before & have changed no settings - also tried clearing my cookies cache, with no success. I've also tried copying a couple of posts & setting up new ones, which also hasn't worked.

    Can someone please help me with this?

    Thanks!

    The blog I need help with is himalayasojourn.wordpress.com.

  2. Thanks justpi!

    Unfortunately, I tried everything you suggested & it still didn't work.

    The posts keep appearing & disappearing in the main blog page. More often than not, they appear at the very bottom of the blog out of format, even though they still appear normally in the individual blog page.

    And, strangely, it seems to relate only to 3 posts on a specific date - 20 Aug.

    Any other ideas would be appreciated.

    Thanks again!

  3. You're welcome, but I don't think you tried what I suggest. For example, the beginning of my suggestion "A" would have shown you that the problem post is "Singapore Flyer", and the rest of my suggestion "A" would have corrected the problem.
    Anyway: edit "Singapore Flyer", switch the editor to Text (=code), click Update after deleting this (it's between the first two image codes):
    </div>

  4. That's great - thanks justpi!

    You're right, I tried the B option instead - not a techy in any way, shape or form.

    But that's fixed the problem now - thanks so much!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic