Need help? Check out our Support site, then


Not Publicizing to Facebook

  1. chickenandfrog
    Member

    Hi,

    My blog isn't automatically publicizing to my facebook company page. When I first set it up it was working fine, then it was intermittant and now it just doesn't work.

    I've tried clicking on the 'set options' link and that just gives me a blank window with an X in the corner.

    I've tried disconnecting from Facebook and get the message "You have disconnected your WordPress.com blog from your Facebook account." but it still says "Disconnect from Facebook"

    Where can I go from here? I've removed the WordPress app from my Facebook profile.

    Please help...
    Blog url: http://chickenandfrog.wordpress.com/

  2. chickenandfrog
    Member

    Can't anybody help?

  3. chickenandfrog
    Member

    Don't the free WordPress sites get any support?

  4. chickenandfrog
    Member

    So, I'm a paid up subscriber now - where do I go to get actual support?

  5. 1. Try flushing your FB cache but disconnect from FB first http://umairj.com/146/how-to-clear-facebook-shares-cache/
    2. Try the full reconnect procedure again detailed at http://en.support.wordpress.com/publicize/#reconnecting-facebook including step 3 (removing the FB app), which is probably the most important step.
    3. See also publicize troubleshooting http://en.support.wordpress.com/publicize/#troubleshooting

  6. chickenandfrog
    Member

    Thanks for the response. Unfortunately, I'm unable to try any of those options because as I explained above:

    I've tried disconnecting from Facebook and get the message "You have disconnected your WordPress.com blog from your Facebook account." but it still says "Disconnect from Facebook"

    I'd love to try the full reconnect procedure, but I am unable to disconnect first.

    Thanks though...

  7. This thread is flagged for Staff assistance.

  8. chickenandfrog
    Member

    Thank you

  9. After you disconnect, you must flush your Facebook cache. That seems to do the trick. http://umairj.com/146/how-to-clear-facebook-shares-cache/

    Sorry about skipping you for so many days. That's not normal in this forum. In future, if you find you're waiting, try searching around the forum. I've mention the FB Cache issue to several other people and a search would probably turn it up.

    If you bought the upgrade just so you could get better service, ask for a refund. Unless it's Custom Domain: That is ALWAYS worth keeping.

  10. chickenandfrog
    Member

    Hi Raincoaster, thanks for your response, but the problem is, I *can't* disconnect from Facebook, which means I can't try and set the connection up again.

    Following that link you provided doesn't appear to offer any help with my problem. I'm using a hosted WordPress.com blog. The page you suggested seems to indicate that I should change the URL I send to Facebook. Where is that URL set? I've looked in Sharing > Publicize and there isn't anything there (that I can see) to allow me to change a URL.

    When I click on the "Set options" link under Facebook on the Publicize page, I'm greeted with a small rectangular blank window which is of no use to anybody.

    All I'm trying to do is make it so WordPress publicizes my new posts to my Facebook page, as it was when I signed up. Nothing more. Currently the settings in the dashboard show that I'm connected no matter how many times I've tried clicking the "Disconnect from Facebook" link!

    On the subject of the upgrade, I decided to go ahead and pay because I thought the themes would be more customizable etc. I don't know any CSS, so now I'm not sure what the benefits are.

  11. chickenandfrog
    Member

    Also, when I click on the 'Refresh connection to Facebook' button before I publish a post - it just redirects to a blank page :(

  12. chickenandfrog
    Member

    I'm not quite sure how that's relevant neoviper147 ;)

  13. It's a make money spam bot and it has been reported.

  14. chickenandfrog
    Member

    Well today it started posting to Facebook again. But the post appeared on my personal account and not on my company page.

    Help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic