Need help? Check out our Support site, then


"Nothing Found" displayed on home page?

  1. The problem just started today and wasn't like this for the entirety of the time my blog has been up.

    For some reason on my home "posts" page under my Video Carousel (using sundance theme) there's a search box with big green text above it saying "Nothing Found. It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help."

    My site is http://stevendgeorge.wordpress.com

    I've been using this site to send out to potential employers and until today the site looked clean and nice. Now it looks pretty amateur.

    Any help to get this off or insight into why this is happening would be greatly appreciated.

    Thanks.

    -Steve

    The blog I need help with is stevendgeorge.wordpress.com.

  2. Do you have published posts? Go to posts > all posts and make sure that somehow your posts have not been set to draft or private, AND that they are still there in the table.

  3. Thanks for getting back quickly. But yeah, it say's all of the posts are published. I tried updating and republishing one as well and that did nothing.

  4. I just tried Sundance on my test blog and all the posts show up as they should. If your posts are there in the dashboard and are published, I haven't a clue. I'll tag this for staff attention and hopefully someone will be around shortly to have a look for you.

  5. All of your published posts are sticky, which means they'll only display is the slider.

    You have no non-sticky posts, so nothing will display below the slider.

  6. @macmanx, thanks again.

  7. You're welcome!

  8. I did all the above and its still on my site and the first posters site as well

  9. mattsunday, as mentioned above, ll of your published posts are sticky, which means they'll only display is the slider.

    You have no non-sticky posts, so nothing will display below the slider, besides the "not found" error of course.

    In other words, you need at least one non-sticky post.

  10. OH SHIIIIIIII, thanks for laying down the knowledge, i didnt understand the previous entires, im basically trying to get it to go away and be blank, I just created a underscore line and removed comments and all that is left is the date.

  11. You're welcome!

  12. Could you please tell me how can I reactivate the "Home" page for the public?

    My blog: leyepestranslations.wordpress.com

    Thank you very much.

  13. leyepes, you have no published posts. You need to publish a post or set a different front page following this guide: http://en.support.wordpress.com/pages/front-page/

  14. blessingsdivine
    Member

    I just started a blog and it will not let me change templates for the same reason: 'nothing found' is there some kind of glitch???

  15. blessingsdivine
    Member

    There`s nothing on the page, a brand new blog. Never had it happen before

  16. I found the instructions of WordPress, searching in Support and exploring in Google (just the 2 lines which were in the Home in blank and the problem was solved, step after step. Thank you very much!

  17. blessingsdivine, your blog seems fine. Where are you seeing the error at?

    leyepes, you're welcome!

  18. Was offline all weekend. Thanks everyone for the help. Trying the solutions now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic