Need help? Check out our Support site, then


nothing is showing up on my community widget

  1. I placed the my community widget on the sidebar, but nothing is showing up on the blog other than the title "community". Any one can help on that????

    The blog I need help with is shieldofgod.wordpress.com.

  2. Thanks for reporting this issue. I believe it may be connected with the Top Posts & Pages widget issue being reported in this main thread. http://en.forums.wordpress.com/topic/whats-wrong-with-the-top-posts-and-pages-feature/page/2?replies=32#post-1147918 However, as I don';t know that for sure I have tagged this thread for Staff attention. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond.

  3. okay! thank you!

  4. Hi there,

    I see that you've removed the widget. If you are still interested in having this widget, could you re-add it and see if it's working correctly now?

    Cheers!

  5. Hi! just put it back on...no, its not working yet.

  6. Hi again,

    Thanks so much for putting it back on there. I've taken some notes and I will see what I can uncover.

    Sorry for the inconvenience in the meantime!

  7. thank you! hope it can work soon!!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

  • Started 1 year ago by shoshannahspiritualwarrior
  • This topic has 7 posts
  • 3 posters
  • Latest reply from shoshannahspiritualwarrior
  • This topic is not resolved
  • RSS feed for this topic

Tags

No tags yet.