Need help? Check out our Support site, then


Oxygen Theme Problem

  1. Hello friends!
    Recently I discovered that on my posts the right and the left side widgets are not displaying properly. Both are at the bottom of the page with the margin left like -100px.
    The thing is I never touched them since 1 month ago and they were working perfectly.
    Take a look at this post http://allphotographyblog.com/2013/04/19/photo-of-the-day-amazing-shaolin-monk-01/ and if you have any ideas please let me know!

    Thanks a lot!
    Matthew

    The blog I need help with is allphotographyblog.com.

  2. It seems like the problem is only on the pages with big texts.

  3. I went through all my posts and the one mentioned earlier is the only one with this problem.
    Any help is really appreciated!

  4. See this post of mine:
    http://wpbtips.wordpress.com/2012/05/19/sidebar-at-the-bottom-and-related-issues/

    By the way, I hope you realize that the photo you've posted is an illusion.

  5. You are a life saver! Thanks so much!
    It was not a div but an a tag which for some reason it messed up my page.
    Anyway thanks a lot!
    ( And yes, I know it is an illusion)

    Have a great day!

  6. You're welcome!
    (And no, it was a stray div tag.)

  7. My post was like this:
    <div>
    Content
    </div>
    ..
    In this example it was messed up.
    But when i put the a in div it was ok:
    <div>
    Content
    ..
    </div>

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic