Need help? Check out our Support site, then


Pages showing up blank, no source code (home page & posts fine)

  1. strawburrymiwk
    Member

    My site is: http://danale.com (safe for work, but has some anthro artwork in case that offends you)

    My problem is: All of the pages (About, Contact, etc.) reveal a blank page when you click on them. When you try to look at the source code, that too is blank. When I log into my site, the pages and their info are still intact in WordPress, and the permalinks to them are still the same.

    Background: I was recently hacked two days ago. I have always kept the most recent version of WordPress, so I'm not sure how this happened. To resolve this, I backed up my database, deleted absolutely everything from my "public_html" account (since my blog is in the 'root' directory), and re-uploaded the latest version of WordPress. I had my customized theme backed up on my computer as well and re-uploaded that. None of the re-uploaded files were copies of the hacked files.

    I'm a novice at resolving these things, so when I was able to simply log back into my account I was happy enough with that. Everything seemed to be working fine. Today, even though the POSTS are still visible, the PAGES show up blank, even though their content is saved in the WordPress software on my site. I realized the admin account I was in was the new one made by the Hacker, so I created a new account for myself, attributed everything to me, and deleted the hacker admin account. There is now only one admin account, which is mine. The PAGES still show up blank.

    I'm not familiar with databases, so my only guess left is that something's wrong with that. Either that, or it may be from some plugins I installed and have since deleted since I decided I don't like that. One plugin involved adding a line to the original page.html of your theme, so maybe that borked it.

    Any and all help is appreciated. Thank you.

  2. You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the WordPress.org forums.

    If you don't understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. strawburrymiwk
    Member

    BLOG ADDRESS: HTTP://DANALE.COM

    REASON FOR POSTING:

    My site is: http://danale.com (safe for work, but has some anthro artwork in case that offends you)

    My problem is: All of the pages (About, Contact, etc.) reveal a blank page when you click on them. When you try to look at the source code, that too is blank. When I log into my site, the pages and their info are still intact in WordPress, and the permalinks to them are still the same.

    Background: I was recently hacked two days ago. I have always kept the most recent version of WordPress, so I'm not sure how this happened. To resolve this, I backed up my database, deleted absolutely everything from my "public_html" account (since my blog is in the 'root' directory), and re-uploaded the latest version of WordPress. I had my customized theme backed up on my computer as well and re-uploaded that. None of the re-uploaded files were copies of the hacked files.

    I'm a novice at resolving these things, so when I was able to simply log back into my account I was happy enough with that. Everything seemed to be working fine. Today, even though the POSTS are still visible, the PAGES show up blank, even though their content is saved in the WordPress software on my site. I realized the admin account I was in was the new one made by the Hacker, so I created a new account for myself, attributed everything to me, and deleted the hacker admin account. There is now only one admin account, which is mine. The PAGES still show up blank.

    I'm not familiar with databases, so my only guess left is that something's wrong with that. Either that, or it may be from some plugins I installed and have since deleted since I decided I don't like that. One plugin involved adding a line to the original page.html of your theme, so maybe that borked it.

    Any and all help is appreciated. Thank you.

  4. Hi!

    This forum is for bloggers on the hosted version of WordPress.com only. It looks like your blog is using self-hosted WordPress. For self-hosted blogs, you will want to check out the WordPress.org forums as mentioned in the initial reply.

  5. strawburrymiwk
    Member

    Oh hell, I suppose you're right.

    Give me a moment to copypasta what I wrote and I'll get rid of this.

    Thank you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic