Need help? Check out our Support site, then


Paralysis

  1. At the moment I cannot publish a post, upload an image, create a link, or reply to a comment. Help

    The blog I need help with is womanandhersphere.com.

  2. Please help us help you by providing some specific information.

    (1) How you are connecting to the internet and to WordPress.com?
    The way you connect to the internet (mobile, satellite, DSL, dial-up) and to your blog, and how many proxy server jumps etc. it takes to connect can cause problems. There maybe be problems with your ISP and/or with the proxy servers. Also note that the main dashboard isn’t designed to work with touch devices through the tablet and smartphone browsers.

    (2) Are you using the secure https:// login?
    http://en.support.wordpress.com/https/

    (3) Exactly which browser and version of it are you using. If you aren’t sure click here to find out > http://whatsmyuseragent.com/

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    Have you done any troubleshooting? Below are the troubleshooting steps we take whenever any issues like this arise and undertaking them will provide valuable feedback information for Staff:

    a. clearing your browser cache and cookies > http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    b. Using the browser with all extensions or add-ons disabled

    c. updating the browser to the latest stable version (not a buggy BETA browser version) http://browsehappy.com/

  3. Very many thanks for your very quick response. Most reassuring. I'm such a novice that I might not have got much further - but realising from your advice that it was probably a browser-related problem i've switched from my rather out-dated Internet Explorer to Chrome - which seems to have solved the problem. At least for the time being..

  4. Hooray! You resolved the IE browser issue and you are up and running. Happy blogging!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic