Need help? Check out our Support site, then


Photo upload error

  1. I am trying to upload pictures into my text post and the load box will reach 100% but then nothing happens, no photo appears in the post. Does anyone know how to fix this?

    The blog I need help with is alithechinita.wordpress.com.

  2. Would you please try troubleshooting and report back to us?

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    If you are using an IE browser in compatibility mode please disable that mode. http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/

    (1) Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    If applicable see here for instructions on how to clear the cache for Chrome and Safari on the iPad:
    http://browsers.about.com/od/howtousemobilebrowser1/ss/safari-ipad-clear-cache.htm
    http://browsers.about.com/od/howtousemobilebrowser1/ss/How-To-Clear-Browsing-Data-In-Chrome-For-Ipad_6.htm

    (2) Make sure that you have both third-party cookies enabled and JavaScript enabled
    http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/
    http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=12654

    (3) Disable all browser extensions or add-ons temporarily.

    (4) Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    Add both *.wordpress.com and *.wp.com to your list of trusted sites under the Security tab. Make sure to uncheck the box for “Require server verification (https:) for all sites in this zone.” http://en.support.wordpress.com/https/#frequently-asked-questions

    (5) These are the accepted file types:
    .jpg/.jpeg
    .gif
    .png
    Instructions here http://en.support.wordpress.com/images/
    Here are more details about the options for uploading images http://wpbtips.wordpress.com/2009/04/26/images-the-three-link-options/
    troubleshooting images here > http://en.support.wordpress.com/images/troubleshooting-images/

    If you are not successful let us know:
    (a) How you are connecting to the internet and to WordPress.com.
    (b) Exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/

  3. This is happening to me, as well. The photo uploads to what looks like about 99% and then hangs up. No image comes through.
    Thanks for the input, timethief, I will start down the list. <sigh> Seems unlikely to be any of those things as I haven't had any problem uploading photo through yesterday, and nothing has changed in the last 24 hours re cookies or my browser (firefox)...

  4. Just to report back on this, in case anyone else has this problem:
    When I removed the comma from the file names of the 2 images I was trying to upload, they uploaded fine! So I assume that was the problem (unless it was just a coincidence and the problem had already solved itself by the time I removed the commas...)

  5. Hi -
    Success! With one photo at least. Maybe there was something wrong with the other photo that I was trying to upload?
    Thanks for all of the tips, I followed all of them so something must have worked. -Ali

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.