Need help? Check out our Support site, then


Pictures have messed up in blog posts...

  1. I'm having the same problem. The only was I can view the pictures is if I click on the repeating picture in the section.

  2. Same issue - just started less than an hour ago - help WordPress!

  3. Same probelm here! It is making me crazy. Will they find a fix?

  4. All of the photos on my posts are repeating too.

  5. Same problem here; it started about an hour ago.

  6. kristinegough86
    Member

    I am having the same problem. I hope they fix it soon!

  7. my blog http://howtoeatcocksauce.wordpress.com/ had the problem as well, but I just refreshed and it seems to be in working order now :)

  8. Same problem! Grrrr!

  9. I have too the same problem!

  10. bridgetmcenaney
    Member

    mine is fixed! http://bridgetmcenaney.wordpress.com/ thanks wordpress!

  11. they fixed the problem mine is allright now (http://jobanbhullar.wordpress.com/)

  12. I just checked my WP.com blog, and posts appear fine now. Thanks, WP!

  13. Everything should be under control now. Sorry for the trouble!

  14. Thanks for fixing it so promptly! :)

  15. virginiatrailschristine
    Member

    While the correct photos are appearing again, my portrait-oriented photos are still not retaining the size formatting that is in the HTML code. I set all my portrait-oriented photos to display at 70% of their original size, but ever since this glitch, they're now displaying at 100%. All my horizontal photos are fine.

  16. Yup, I resize a lot of my pictures and but they're all displaying at full size still, just like virginiatrailschristine described.

  17. @virginiatrailschristine
    @goldenmeans
    Note that I have flagged this thread for Staff attention as you are still having issues.

  18. The same holds true for me: There are no more repeating images on my site, BUT some of the ones that I've re-sized are still displaying at full size.

    I applaud WordPress Support for achieving a partial fix so quickly, but I hope they realize that the problem is not yet fully resolved. Re-sized pictures still need to be restored to their previous state.

  19. Thank you, timethief.

  20. I also put a lot of photos in the upper left corner of my posts and reduce them. They are back but not reduced.

  21. Right now my html reads like this:
    Need pics. Finally got them when the kits were 4 weeks old. I have to play around too much to get them all to line up. Hope you can see them all ok.

    [caption id="" align="alignleft" width="100" caption="Kits in hutch with momWe moved the kits into a hutch in the barn. One of the kits was found under the nestbox a few weeks later. :'(These kits are 9 weeks old"]<img class=" " title="Caramel xSherbet 4 weeks old " src="http://thumb11.webshots.net/t/85/85/3/82/71/2045382710102355431iZTgTG_th.jpg" alt="These kits are 4 weeks old" width="100" height="56" />[/caption]

    When I started trying to add a picture yesterday, it looked like this:
    Need pics. Finally got them when the kits were 4 weeks old. I have to play around too much to get them all to line up. Hope you can see them all ok. <div class="mceTemp"><dl class="wp-caption alignleft"><dt class="wp-caption-dt"><img class=" " title="Caramel xSherbet 4 weeks old " src="http://thumb11.webshots.net/t/85/85/3/82/71/2045382710102355431iZTgTG_th.jpg" alt="These kits are 4 weeks old" width="180" height="100" /></dt><dd class="wp-caption-dd">Kits in hutch with mom</dd></dl><img class="alignleft" title="Caramel xSherbet 4 weeks old" src="http://thumb11.webshots.net/t/83/183/8/30/12/2287830120102355431JfHcKp_th.jpg" alt="" width="180" height="100" /><img class="alignleft" title="Caramel x Sherbet" src="http://thumb11.webshots.net/t/82/482/5/28/19/2467528190102355431SuBeYl_th.jpg" alt="" width="180" height="100" /> </div>

    I restored my earliest correct post, with just 1 sentence added:
    Need pics. Finally got them when the kits were 4 weeks old. I have to play around too much to get them all to line up. Hope you can see them all ok.
    <div class="mceTemp"><dl class="wp-caption alignleft"><dt class="wp-caption-dt"><img class=" " title="Caramel xSherbet 4 weeks old " src="http://thumb11.webshots.net/t/85/85/3/82/71/2045382710102355431iZTgTG_th.jpg" alt="These kits are 4 weeks old" width="100" height="56" /></dt><dd class="wp-caption-dd">Kits in hutch with mom</dd></dl><img class="alignleft" title="Caramel xSherbet 4 weeks old" src="http://thumb11.webshots.net/t/83/183/8/30/12/2287830120102355431JfHcKp_th.jpg" alt="" width="100" height="56" /><img class="alignleft" title="Caramel x Sherbet" src="http://thumb11.webshots.net/t/82/482/5/28/19/2467528190102355431SuBeYl_th.jpg" alt="" width="100" height="56" />

    </div>
    <div style="clear: both;">

    <span style="color: #666699;">We moved the kits into a hutch in the barn. One of the kits was found under the nestbox a few weeks later. :'(</span>

    </div>

    After inserting the picture the html looks like this:
    Need pics. Finally got them when the kits were 4 weeks old. I have to play around too much to get them all to line up. Hope you can see them all ok.
    <div class="mceTemp"><dl class="wp-caption alignleft"><dt class="wp-caption-dt"><img class=" " title="Caramel xSherbet 4 weeks old " src="http://thumb11.webshots.net/t/85/85/3/82/71/2045382710102355431iZTgTG_th.jpg" alt="These kits are 4 weeks old" width="100" height="56" /></dt><dd class="wp-caption-dd">Kits in hutch with mom</dd></dl><img class="alignleft" title="Caramel xSherbet 4 weeks old" src="http://thumb11.webshots.net/t/83/183/8/30/12/2287830120102355431JfHcKp_th.jpg" alt="" width="100" height="56" /><img class="alignleft" title="Caramel x Sherbet" src="http://thumb11.webshots.net/t/82/482/5/28/19/2467528190102355431SuBeYl_th.jpg" alt="" width="100" height="56" />

    </div>
    <div style="clear: both;">

    <span style="color: #666699;">We moved the kits into a hutch in the barn. One of the kits was found under the nestbox a few weeks later. :'(</span>

    </div>
    <div style="clear: both;">
    [caption id="attachment_1694" align="aligncenter" width="300" caption="These kits are 9 weeks old"]<img src="http://cafinny.files.wordpress.com/2011/07/caramel-x-sherbet-9-weeks-old1.jpg?w=300" alt="Caramel x Sherbet 9 weeks old" title="Caramel x Sherbet 9 weeks old" width="300" height="162" class="size-medium wp-image-1694" />[/caption]

    After I update it, it looks like this:
    Need pics. Finally got them when the kits were 4 weeks old. I have to play around too much to get them all to line up. Hope you can see them all ok.

    [caption id="" align="alignleft" width="100" caption="Kits in hutch with momWe moved the kits into a hutch in the barn. One of the kits was found under the nestbox a few weeks later. :'(These kits are 9 weeks old"]<img class=" " title="Caramel xSherbet 4 weeks old " src="http://thumb11.webshots.net/t/85/85/3/82/71/2045382710102355431iZTgTG_th.jpg" alt="These kits are 4 weeks old" width="100" height="56" />[/caption]

  22. BTW, this was done on Firefox, but the same thing happens with Safari or IE.

  23. Yes, me too I have the problems with images, some pics can't be smaillized as I set, but smoe can...
    http://zhenyakanaevagymnasium.wordpress.com/zkg-art-design-section/
    http://zhenyakanaevagymnasium.wordpress.com/2011/09/06/picture-of-the-day-my-zkg-t-2/

    pleaseeeeeeeeeee help us thank you in advance!!!

  24. Someone suggested that I try previewing the changes before I update. When I preview the changes, the new picture doesn't show up!

  25. ufohunterorguk
    Member

    And me it seems that every 2 weeks or so wordpress are breaking something, I pay quite a lot of money for a .com and video press and other extras and this is simply not good enough!

  26. ufohunterorguk
    Member

    Images are still not being set at the html code specifications i have set! I hope this is rectified soon as I have just spent a hour doing my nut before i found this thread so if i appear somewhat annoyed it could be because i have had a bellyfull lol grrrr

  27. I have been trying to put 1 picture into 1 post for the last 24 hours! If there's another blog to go to, I'm for it. As long as I can transport everything there!

  28. When will this be fixed? I'm have the same problem! Please WordPress help.

    Image resizing NOT working.

    http://theselvedgeyard.wordpress.com/

  29. i'm with everybody!! please fix these issues soon!! EVERY single one of my photos has changed from 90% to 100%!!! I always set my photos to 90% because I like them to appear smaller!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic