Need help? Check out our Support site, then


Pictures not uploading correctly

  1. crazytigerrabbitman
    Member

    Whenever I try to upload a picture to a new post, no matter where I place my cursor prior to inserting the picture (i.e. in the middle of a post somewhere), it automatically repositions itself at the top of the post. Why? What am I missing?

    The blog I need help with is fatandthefurious.wordpress.com.

  2. Others are experiencing the same issue. All threads including this one are tagged for Staff attention. Some resolved this by upgrading their browsers.

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://supportdetails.com and also post any error reports you get.

  3. crazytigerrabbitman
    Member

    I upgraded my browser and I'm back in action. Thank you.

  4. Hooray! I'm so happy to hear that. Best wishes for trouble-free blogging.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.