Need help? Check out our Support site, then


Playlist problem

  1. Hi,
    I've made a website on wordpress.com, and I purchased the space upgrade to 10GB.
    I uploaded some audio files, and made some playlist in the posts, everything worked well.

    Now I've made some big changes to the site: changed theme, modified the url of articles, created new menu etc.

    The playlists now don't work anymore. If I put a single audio file it works, but when I try to insert a playlist, in the article it is written only the code [playlist tracks="***,***"] and the player is not displayed.
    If I change to the old theme the problem is still there.

    Anyone can help me? thanks

    The blog I need help with is inonda.org.

  2. I'll tag this thread for Staff assistance because I do not know how to help you. Another Volunteer may answer prior to Staff but I tagged the thread so it will not fall through the cracks and escape attention. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

  3. thanks a lot

  4. one more thing: the site with the problem is:
    inonda.org
    because I need the site cold be used by visitors, at the moment I've changed the playlists into a single player for each track, but at the second post (the second post for today: 11th of march) I've put the audio player and also the playlist, so if someone would check he can see the problem.

  5. You're welcome and thanks for the added information for Staff.

  6. Other users (and me) in the spanish forums have the same problem:
    http://es.forums.wordpress.com/topic/problema-music-player-tema-fresh-news?replies=5

  7. ....and the music player widget does not work.

  8. The music widget on my blog stopped working. I've removed and re-installed the widget to no avail.

    Please help.

    The blog I need help with is 13thstcoc.wordpress.com.

  9. soulsoothinsounds
    Member

    I also have this problem.

    http://www.soulsoothinsounds.wordpress.com

  10. Yep. Same.. just happened yesterday I think.

  11. Sorry about that, the issue has been resolved.

    Please let us know if you need any further assistance!

  12. Thanks, I confirm the problem in now resolved.

  13. Yep, me too.
    Thanks a lot, @kardotim :)

  14. Great! Feel free to contact us if you have any other questions.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic