Need help? Check out our Support site, then


Possible Virus, What Should I Do?

  1. theperfectipodcollection
    Member

    Hello,

    A couple days ago I began experiencing problems with the editing function. The problems coincide with accepting a spam comment (for just a minute before removing). Could I have a virus? Will upgrading to the Pro Bundle help? Is there recommended anti-virus software? I'll do virtually anything to fix the problem. Thanks.

    John

    The blog I need help with is theperfectipodcollection.wordpress.com.

  2. theperfectipodcollection
    Member

    Another clue, the scroll bar is missing from the Editor module.

  3. It may be just a browser issue, not a virus (your blog doesn't have a virus or any malicious activity).

    First, make sure that your browser is up to date by visiting http://www.whatbrowser.org/

    If it is not, please try updating your browser or switching to a different browser.

    If it is, please do these four things:

    1. Try clearing your browser's cache and cookies: http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    Please let us know how each step goes for you, and which browser (and version of) you're using if you're still having trouble.

  4. theperfectipodcollection
    Member

    Thanks, macmanx. To make sure you know, I found someone with a smilar problem, and have begun to post on that thread ("Where is my normal New Post Page?", URL is:

    http://en.forums.wordpress.com/topic/where-is-my-normal-new-post-page?replies=30#post-1083077

    Still not solved yet, but cautiously optimistic we can solve it together.

  5. Ok, let's continue over there.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic