Need help? Check out our Support site, then


Post preview not working on WordPress.com blog

  1. Since Sunday, I have not been able to preview any of my posts on my new wordpress.com blog. I initially didn't have any problems, but something appears to have gone haywire since then. Instead of seeing a preview, all I get is this message:

    "Nothing Found

    Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post."

    I sent a message to support on Monday, but I still have not heard anything back from them and I could really use some help getting this problem resolved since it's not something I can fix on my end.

    BTW, I don't know if this is related to the preview problem or not, but my site stats quit working around the time. All I get is a 403 error now.

    Any help you can provide me with, would be much appreciated.

    Thank you,
    Bhitov

    The blog I need help with is bitof.wordpress.com.

  2. Usually a 403 Forbidden error means that the page in question does exist but cannot be accessed. Please try logging out of wordpress.com, clearing your browser cache and cookies and then logging in again.
    Instructions for specific browsers > http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    to upgrade any outdated browser version > http://browsehappy.com

  3. It started working again this morning. Thanks for the info. =^_^=

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic