Need help? Check out our Support site, then


Post Type Invisible In Editor

  1. awriterinspired
    Member

    I don't know what I did wrong but ALL of my posts are invisible and I can't figure out what I did wrong.

    The posts are visible during preview but in the editor nothing is visible unless I 'highlight' the text. Also none of the options are available except for:
    Add Media
    Add Poll
    Add Form

    Please someone tell me I just clicked on the wrong button or something.

    The blog I need help with is awriterinspired.wordpress.com.

  2. 1. If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    2. If you are using an IE browser in compatibility mode please disable that mode. http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    3. If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/

    (a) Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    If applicable see here for instructions on how to clear the cache for Chrome and Safari on the iPad:

    http://browsers.about.com/od/howtousemobilebrowser1/ss/safari-ipad-clear-cache.htm

    http://browsers.about.com/od/howtousemobilebrowser1/ss/How-To-Clear-Browsing-Data-In-Chrome-For-Ipad_6.htm

    (b) Make sure that you have both third-party cookies enabled and JavaScript enabled

    http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=12654

    (c) Disable all browser extensions or add-ons temporarily.

    (d) Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    Add both *.wordpress.com and *.wp.com to your list of trusted sites under the Security tab. Make sure to uncheck the box for “Require server verification (https:) for all sites in this zone.” http://en.support.wordpress.com/https/#frequently-asked-questions

    4. Try using another browser.

    5. If you are not successful let us know:
    (a) Exactly what kind of device you are using to connect to the internet and to WordPress.com.
    (b) Exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/
    (c) And what any error reports you receive state.

  3. P.S. I also tagged this thread for a Staff follow-up.

  4. Hi there,

    Are you still having issues with not being able to see the text in your editor? I ask because I just went and took a look and was able to see all of your text just fine.

    I took a couple of screenshots of what I was seeing and uploaded them to your media library. You can go there and take a look at those images to see what I saw when I took a look at your editor.

    Let me know if you're still having issues, especially if they've persisted after you tried what TimeThief suggested with her various troubleshooting steps.

    Thanks!

  5. awriterinspired
    Member

    Yes it is working now. I still don't know what was wrong. It did this for a couple days. By the time I went to follow up on the first suggestions from "time thief" it was back to normal. Thank you for following up. I appreciate the quick response from everyone.

  6. Hooray! This is resolved. Best wishes for trouble-free blogging. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags