Need help? Check out our Support site, then


Posting a new entry... is the server really slow?

  1. theatretechdiva
    Member

    Hi I just started a blog on wordpresss 5 days ago and for soslowme reason the post I am tryingt to post is really slow to post. I give at least 5 minutes but it still says publishing. Is the website always this slow?
    Blog url: http://j9thetheatregeek.wordpress.com/

  2. There's an issue with creating posts on the front page of WordPress.com and with editing posts created there that will not be fixed until the next upgrade. Do not create posts here > http://wordpress.com/#!/post/

    Instead I recommend that you ONLY create posts here > Dashboard > Posts > All Posts > Add New

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are, please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If you are not successful let us know which browser (and version of it) you’re using and post any error reports you get.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic