Need help? Check out our Support site, then


posts not appearing

  1. I've been trying to post on my blog for the last 2 days. I've tried several times on 2 different computers, a longer blog entry and just "test". The post does not complete publishing and the blog entry does not appear.

    The blog I need help with is nzlscotsman.wordpress.com.

  2. Hello there,
    There's an issue with creating posts on the front page of WordPress.com that will not be fixed until the next upgrade. Do not create posts here > http://wordpress.com/#!/post/

    Instead I recommend that you ONLY create posts here > Dashboard > Posts > All Posts > Add New

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are, please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If you are not successful let us know which browser (and version of it) you’re using and post any error reports you get.

  3. The method using the dashboard worked. Thank you.

    I had previously been using the quick post on the home page.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags