Need help? Check out our Support site, then


Previous pages - where did they go?

  1. Hi everybody
    On the first webpage of a blog at the end there is normally shown the following: "next posts" or "previous posts", if there are enough posts. This is the case as well on my blog - well, until today: suddenly it's not there anymore and therefor, visitors can't take a look at my previous posts anymore. Could someone help me?

    plappermaul.wordpress.com

  2. Using firefox 2.0.0.8 I see two links at the bottom of your front page and I know they work because I just used both of them.
    http://plappermaul.ch/
    http://plappermaul.ch/page/2/

  3. Funny, I can't see them anymore... Well, at least then it's not too bad ;-)

  4. I'm glad to hear it's been rectified - happy blogging. :)

  5. I have been experiencing the same problem for a couple of days. I contacted Support and they are investigating the issue, but Mark said yesterday that he was unable to replicate the problem. It is *very* random, but today I have had it happen around 20 times.

  6. @pemadesign
    I'm sorry to hear this has happened so many times to your blog. Thanks so much for posting this update. It's much appreciated. :)

  7. @timethief
    Thanks Timethief - I've spent hours trying to figure out what might be the cause, but each time I thought I had got a handle on it, it happened again just to disprove my theory! Thanks for your concern :-)

  8. You're welcome. :)

  9. I am having the same problem. http://copyrightlaw.wordpress.com

    Here is the big panic. I use this as a professor for my class. My students have a final next week, and they are flipping out because they cant go back to the beginning of the semester to study! Please help!!!!

  10. I can see a previous posts link on the bottom of your front page.
    http://copyrightlaw.wordpress.com/page/2/
    I'm using a firefox 2.0.0.9 browser.

  11. I'm seeing "previous" and "next" at the bottom of the pages in Safari and also in Firefox on Mac (don't have Windows running right now). I would suggest clearing your browser cache and then force reloading the page and see what happens.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic