Need help? Check out our Support site, then


Problem with custom menu in 'Vintage Camera'

  1. mariehodgkinson
    Member

    I'm having trouble with the header menu in my blog - I've followed all the instructions and created a custom menu that contains my pages, and selected it to display, but it won't show up! Any suggestions?

    The blog I need help with is mariehodgkinson.wordpress.com.

  2. I am having the same issue, I have used this theme for at least a month now with now issues and all of a sudden the header camera image has appeared and I can not remove it!! I'm not sure if there is a glitch, but this should not happen.

  3. @mariehodgkinson @ladygrinningsoul13
    Look at the popup in the footer of your theme please. It appears that Themes Staff could be making some unannounced improvements to the theme. I have tagged this thread so it's moved to the themes Forum where Themes Staff can respond to this.

  4. I have not found anything that suggests why I can not remove my header image.

  5. Please be patient while waiting for Themes Staff to chime in.

  6. I'm happy to see that I'm not the only one with this issue.
    I have selected the no header image option, but the original header image (toy camera) still won't go away. For weeks there was no header image -- just as I liked -- but today it just popped up out of nowhere and now won't do what I tell it to. Mysterious.

  7. We're looking into this and we'll let you know when it's fixed.

  8. Thank you

  9. You're welcome!

  10. Howdy! Thanks, all, for reporting the custom header bug; we've just applied a fix. You should no longer see a camera image in the header if you've chosen to remove it.

  11. Yes, it's fixed! Thank you very much

  12. Thank you kindly for your efforts, It us much appreciated especially as technology can become quite a struggle for me! Keep up the great work :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic