Need help? Check out our Support site, then


Problem with embedded YouTube video on mobile devices in Twenty Ten Theme

  1. The links appear to be broken when viewed on an iPad or iPhone, although they are fine when viewed on my iMac or MacBookPro. I switched to the Twenty Ten theme from Contempt a couple of months ago, and it seems to be happening since then. Any idea how I can fix this?

    The site is http://www.doantrevor.com

    Here is an example of the video (although it should look fine if you're not on a mobile device) http://doantrevor.com/2011/07/30/separating-cheekpiece-english-walnut-rifle-stock/

    Thanks,
    Sue

    The blog I need help with is doantrevor.com.

  2. For the iphone wordpress app, you need to inquire over at http://iphone.forums.wordpress.org/

    For ipad > http://ios.forums.wordpress.org/forum/how-to-and-troubleshooting

  3. Hi @timethief: It's not an iOS app problem. I think it's a theme problem. @suetrevor is absolutely correct. No youtube videos are shown on his blog in Mobile theme. I'm using wordpress.com using My Nokia mobile, and I wasn't able to see even the big-thumbnail of the video.

  4. Wpgurav, I agree. And it appears that any videos that I had linked prior to changing to Twenty Ten are showing up just fine. I haven't changed anything else but the theme. There is not a problem with the videos showing on a non-mobile device. I think it must be a theme issue. Should I be posting this question someplace else?
    Sue

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags