Need help? Check out our Support site, then


Problem with photos

  1. austinpetmemories
    Member

    I've not been able to add pictures or tags posts today. Is there something specific going on with the server side of things that is giving folks such problems today?

    The blog I need help with is austinpetmemories.wordpress.com.

  2. I'm so sorry but as you do not have your blog linked to your username and as you did not provide the blog URL for the blog in question starting with http:// we can't even begin to help you.

    Here’s how to link your username to your blog in your blog Dashboard -> Users -> Personal Settings -> then scroll down to Account Details. Then scroll down to where it says ‘Website‘ and fill in the the complete URL for your wordpress.com blog starting with http:// and then save changes.

    Now every time you sign into the forum we can all click on your username and your blog will be linked to it. And every time you leave a comment on a blog your username can be likewise clicked and your blog can be instantly located.

    Note that there is a complete record of every post that you make to the forum on your forum profile page. Also note that when you mark a forum threads as “favorites” that you will find them listed on the forum profile page too. And everyone in the forum can access your forum profile by simply clicking on “Member” next to your username.

    Please either link your username to the blog in question or post the complete clickable URL starting with http://

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic