Need help? Check out our Support site, then


problems uploading video

  1. I loaded a wmv video came up on the message this video is Being Processed - about it Will Be Ready in Few Minutes "and stuck so without appearing on the blog or to have the play button. I took samples during different avi and wmv format on computers from different addresses to eliminate a possible problem with my computer, but the problem remains the same block before it is complete.
    Has anyone had this problem?
    I'm from Bucharest Romania

    The blog I need help with is salvativasemenii.wordpress.com.

  2. Did you ever do videopress upgrade? If not, it can not. See here: http://en.support.wordpress.com/videos/

  3. Actually, this appears to be an ongoing problem. See here for details and instructions:
    http://en.forums.wordpress.com/topic/video-being-processed-never-does?replies=11

  4. Thanks. I sent several e-mail to contact support but have not yet found a solution, if only I did not know is a problem, but found that it is a general problem

  5. I am also having this issue and I paid for the video upgrade. Very frustrating!!

  6. I am also having this issue too

  7. Here's the link to contact Staff > http://en.support.wordpress.com/contact/

  8. I loaded a video - no problem - since then every video I load is sideways! I have upgraded to videopress but cannot find a way to upright my video - help!

  9. @sugahcakes
    Did you take the video on an iPhone? There's an issue with iPhone photos, the solution for which is to rotate it before uploading. Once the video is rotated, try opening it in QuickTime and select "Save for Web" from the File menu. Then, upload that version of the video. Answer found here > http://en.forums.wordpress.com/topic/video-uploads-sideways?replies=4

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic