Need help? Check out our Support site, then


Problems with posting in forums and wordpress import

  1. I've got two problems that I need help.

    - First is the import function. I was trying to import a wordpress xml file several days ago when the system mistakingly deactivated my blog. I contacted support and it's been reactivated. Now I want to redo the import but when I go to Import > WordPress this appears:

    "Processing…

    We're processing your import now and will send you an email when it's all done. If you don't hear from us within 24 hours, please contact support, and we'll get everything fixed."

    And it seems the process would never complete. It's been like that for a few days now so I would like some help.
    Blog that needs help: http://fromtotoro.wordpress.com

    - Second is a problem with posting in forums. I tried to post a topic regarding the above issue, via http://en.support.wordpress.com/contact/, after clicking the "Ask the community..." button I got this: http://i.imgur.com/3LwvREk.png
    When logged on I can see that topic listed and it's weird: http://i.imgur.com/8vTUopt.png, but when I log out it can't be seen. I suppose others can't see it too, you can try http://en.forums.wordpress.com/topic/import-problem-8?replies=0.
    After the third posting failure I gave up: http://i.imgur.com/orsjfd6.png.

    Now I hope this one can be posted properly...

    The blog I need help with is fromtotoro.wordpress.com.

  2. For an unknown reason your post was in the forum spam. It's now live online, modlooked, and we will hope for a staff response via the modlook tag. Subscribe to this topic so you will know when there is an answer.

  3. Thank you, 1tess. Btw the spam filter is really weird huh? It caught my posts but ignored the real spams...

  4. Sorry for the trouble, I have reset your importer.

  5. Could you please reset the importer for another blog of mine, http://ghiblikan.wordpress.com? I got exactly the same problem as the above.

    And while you're at it could you please have a look at my account, because I guess there's something very wrong with it? Every time I try to import my blogs get deactivated a moment later, and the import always stucks like this. I'm afraid if I retry another import everything happens again and I have to plead for help twice with each blog, and most importantly, I can never get an import done.

  6. I have reset the importer.

    If your blog is deactivated for a violation of terms of service, you'll need to follow the links in the notice to contact our terms of service department.

  7. Thank you.

  8. You're welcome!

  9. Hi again, after I re-imported yesterday now it still "processing". Once again could you please reset the importer for http://ghiblikan.wordpress.com? I have no idea why this problem just reoccurs.
    Thank you.

  10. Has it been 24 hours since the import began?

  11. Yes. I reimported just after you reset it for me. At this moment it's still processing...

  12. I have reset it again.

    How large is the import file?

  13. Ah thank you. My file is about 980KB, and includes a small amount of attached files which does not exceed 2MB. It was exported from my self-hosted wp site.

  14. Ok, that shouldn't be a problem. Please let us know if it fails again this time.

  15. Thanks. I'll keep you posted.

  16. You're welcome!

  17. Hi, I'm so sorry to tell that it fails again.

    Nearly 35 hours have passed, and still "processing..." :(

    It's the blog http://ghiblikan.wordpress.com.

  18. I'm meongu. Because my post's been marked as spam or such so I used another nick to post. I tried again, it's been over 40 hours since the last import and still processing. Can you help me again please? And why do my posts always get spam-filtered?

    The blog is http://ghiblikan.wordpress.com.

  19. We're looking into this, sorry for the trouble!

  20. So, how is everything going? Have you found the source of this problem, or could you reset it again please? I just happened to successfully imported my site to a wp.com test blog so i think I would like to try it again using an export file from the test blog.

  21. I do apologize, we're still looking into this.

  22. Ok, this is all fixed up now. Please feel free to try the import again!

  23. The status is still "processing". Have you missed something?

  24. There is no pending import at http://ghiblikan.wordpress.com/

  25. I've just screen capped it: http://i.imgur.com/8tH54JE.jpg
    I haven't touched anything. I've cleared all cache and cookies yet it's still there.

  26. Hm, it should be fixed now. Would you please check and try the import again?

  27. Yeah it works. I'm so relieved now. Thank you for helping me all this time :)

  28. You're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.