Need help? Check out our Support site, then


RSS Feed problem

  1. Hi,
    Unfortunately my last articles will not be shown on bloglovin. Bloglovin told me that this is because my RSS Feed does not work properly. Could you please help me to fix it?
    Thanks

    The blog I need help with is shoppingqueenforever.wordpress.de.

  2. The feed validates OK, but the latest entry in it is "Die Pink Box ist da…" from Sat, 12 Oct 2013 09:53:46 +0000.

    I will flag this for staff attention, as it is obviously not updating OK

  3. Thanks a lot!

  4. I was able to update your feed by updating one of your more recent posts.

    There could be an issue with the way the feed is updating, so I'd like to get some additional information from you about how you are creating your posts.

    Are you scheduling posts in advance? Are you using the full post editor to write your posts, or are you using the quick post option from the menu bar? Are you writing your posts on a desktop/laptop computer, or from the WordPress app on a mobile device?

    Could you walk me through the process you usually follow?

  5. Thanks! But it still does not work :-( Nothing appears in Bloglovin.

    I am not scheduling posts in advance. I am using the quick post option from the menu bar. But at the beginning I used the full post editor. That's perhaps the issue..
    I am only using my laptop, a MacBook.

    Thanks for helping me

  6. I can't speak to why it isn't working on Bloglovin, as that's an external site and I have no idea how often or how they pull in content from other sites.

    What I can confirm is that your feed is updated, as you can see here: http://shoppingqueenforever.wordpress.com/feed/

    If you continue to run into this issue when using the quick post option, please let me know.

  7. Many thanks! The last 2 posts (I made test posts) don't appear. I wrote the one "Test" with the full post editor and the another one with the quick post option. So it seems that the issue comes from something else...

    I am sorry

  8. Please try going into your most recent post and hitting the "Update" button to see if that fixes the feed for you.

  9. I did it but that still doesn't work. I am a complicated case..

  10. When I updated the post "Test 1" in the post editor window, both of your posts appeared.

    It looks like the quick post option is affecting the feed. Can you tell me specifically where you are going to create those posts, as there are a few different links to creating a new post outside of the post editor itself.

  11. I am going on dashboard, after that in posts, then in "produce a new post". I am using a german version.

  12. I found now which link works:-)
    Thanks for your great help! Have a nice day!

  13. Is it working for you now?

    If so, please let me know if you continue to have problems with this.

  14. Thanks! Yes it is working if I write my post in the full editor and update it after.

    Thanks for your help

  15. hello,
    I got error in rss feed at my website. i tried almost every solution available on internet. please help asap. thanks in advance.

    error :-

    XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
    Location: http://feeds.feedburner.com/ToddNielsen
    Line Number 2, Column 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    ^

  16. @poonam111, are you referring to your WordPress.com site at shankarwebsofttechworld.wordpress.com? If so, there is no content on that website to present in an RSS feed.

    If you are referring to a different site, please note that these are support forums for sites hosted on WordPress.com, and we may not be able to assist you if your site is hosted elsewhere.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic